top of page

För oss på Tango y Nada Mas är tango en social företeelse som vi förknippar, inte bara med dansen och den fantastiska musiken, utan även med dess kultur, klädsel, resor, upplevelser, god mat och dryck, och möten med vänner världen över.

 

Flera av våra resor har gått till Buenos Aires och varje gång har vi återvänt hem med nyinköpta skor. Önskan var naturligtvis att hitta en bra skoleverantör i Europa, vilket födde tanken om att öppna en butik. Varför gå över ån efter vatten när den enligt lång tradition största hantverksskickligheten inom skobranschen finns i Italien? Efter noggrann research tog vi kontakt med italienska Madame Pivot, vilket ledde till ett besök hos företaget i Florens. Fot- och dansvänliga, vackra skor av hög kvalitet – vad mer kan man önska!

 

Tango y Nada Mas registrerade vi 2013. Sedan dess har verksamheten utvidgats och idag har vi ett stort sortiment av både skor och kläder. Först när vi flyttade ut på landet 2016 öppnades möjligheten för en fysisk butik. Ett gammalt stall får numera fungera som butik. 

Tangon är en stor del av vårt liv. Vi dansar själva sedan många år och håller även kurser och workshops. För oss har tangon blivit en livsstil – all inclusive – där vi inte drar oss för att involvera hela familjen, även hunden.

 

Lotta & Bengt

bottom of page